Let’s Work Together
info@sizo.nl

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

Visual merchandiser

Een visual merchandiser is een professional die verantwoordelijk is voor het ontwerpen en inrichten van de visuele presentatie van een winkel, showroom of evenement. De visual merchandiser gebruikt zijn of haar creativiteit en kennis van de psychologie van de consument om de verkoop te stimuleren door het creëren van aantrekkelijke, functionele en effectieve presentaties van producten en diensten.

De taken van een visual merchandiser omvatten vaak het ontwerpen van productdisplays, het organiseren van producten op een aantrekkelijke manier, het kiezen van de juiste verlichting en kleuren, het creëren van aantrekkelijke productarrangementen en het opzetten van thematische presentaties die de aandacht van klanten trekken.

Een visual merchandiser moet nauw samenwerken met andere professionals, zoals winkelmanagers, inkopers, marketeers en ontwerpers, om de visuele presentatie van de winkel of het evenement te optimaliseren en een aantrekkelijke en overtuigende merkbeleving te creëren voor klanten.

mcorper mattis, pulvinar dapibus leo.