Let’s Work Together
info@sizo.nl

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

Warmte werende raamfolie

Warmtewerende raamfolie is een dunne laag folie die op ramen wordt aangebracht om de warmte van zonnestralen te verminderen. Het is een effectieve oplossing om de temperatuur in een ruimte te verlagen, waardoor de noodzaak van airconditioning wordt verminderd en de energiekosten worden verlaagd.

Warmtewerende raamfolie werkt door de absorptie, reflectie en verstrooiing van zonlicht. Het kan worden aangebracht op zowel residentiële als commerciële ramen en is verkrijgbaar in verschillende tinten en stijlen, waaronder helder, getint, gemetalliseerd en keramisch.

Naast het verminderen van de warmte, biedt warmtewerende raamfolie ook andere voordelen, zoals het verminderen van de hoeveelheid UV-straling die het interieur van een gebouw binnenkomt, het verbeteren van de privacy en het verminderen van schittering op computerschermen en tv’s.

Warmtewerende raamfolie kan worden geïnstalleerd door professionele installateurs of als doe-het-zelf-project met een installatiekit. Het is een kosteneffectieve oplossing die de levensduur van meubels en interieurartikelen kan verlengen en tegelijkertijd het energieverbruik en de CO2-uitstoot kan verminderen.