ZORG

Sizo Group biedt een scala aan waardevolle diensten aan zorginstellingen en ziekenhuizen

Zorg diensten

Onze diensten dragen bij aan het verbeteren van de functionaliteit en het overzicht en de esthetiek van de zorgomgeving. Het werk van Sizo speelt een waardevolle rol in het verbeteren van de zorgomgeving door middel van creatieve, functionele en visueel aantrekkelijke oplossingen. Mooi visueel signwerk draagt bij aan een gestroomlijnde en prettige ervaring voor alle betrokkenen.

Voor dementerende ouderen kunnen slim ontworpen muurgraphics uitgangen en deuren maskeren en zo de dwang tot dwaalgedrag afzwakken. Mooie verwisselbare textielgraphics van taferelen uit vroeger tijden kunnen in een ouderen huis een stuk van herkenning en gevoel van geborgenheid oproepen.

Kinderziekenhuizen zijn heel dankbare objecten om met een Healing Environment met vrolijke signage en graphics het ziekenhuis of opvang toegankelijker te maken voor patiëntjes en een stuk afleiding te creëren.

Sizo beplakt niet alleen wanden, deuren, kasten en vloeren, Wij kunnen ook machines als MRI-scans of nachtkastjes. Of wat te denken van een skylight plafond waardoor je een mooie zomerhemel boven je ziet.

Een afspraak maken met een van onze experts?

Om er achter te komen wat voor jou de beste Ledscherm is.

Wat leveren wij zoal?

Bewegwijzering en signalisatie

Sizo is gespecialiseerd in het ontwerpen en plaatsen van duidelijke wegwijzers en borden. Hierdoor kunnen patiënten, bezoekers en personeel gemakkelijk de juiste locaties en afdelingen vinden.

Pictogrammen en iconen

Het gebruik van heldere pictogrammen en iconen is van groot belang in een zorginstelling. Sizo kandeze ontwerpen, waardoor cruciale instructies en informatie op een visueel begrijpelijke wijze wordt gecommuniceerd.

Wachtzone wachtkamer aankleding

Wachtruimtes kunnen aangenamer worden gemaakt door Sizo in te schakelen voor het aanbrengen van inspirerende quotes, rustgevende kleurenschema’s en comfortabele inrichting. Wij denken mee met inspirerende ontwerpen. Wacht dacht je van een grote foto compilatie van je stad van vroeger aan de muur waar je steeds nieuwe dingen op ontdekt. Zo wordt wachten plezierig en geen opgave.

Raam- en muurstickers

Ter verfraaiing en verbetering van de ambiance kunnen wij raam- en muurstickers aanbrengen. Dit draagt bij aan een positieve sfeer voor zowel patiënten als bezoekers.

Privacyfolie

Om te voldoen aan de behoefte aan privacy in bepaalde ruimtes, brengt Sizo privacyfolie aan op glazen oppervlakken. Deze folie kan ook esthetisch aantrekkelijk worden ontworpen met afbeeldingen of graphics. We hebben zelfs een Switch-Foil die met een druk op de knop transparant of mat kan worden gemaakt.

Veiligheidssignalering

Voor een veilige omgeving kunnen zorginstellingen gebruikmaken van de expertise van Sizo voor het creëren van essentiële veiligheidssignalering, zoals vluchtrouteplannen en locaties van brandblussers.

Vloerstickers

Denk aan bewegwijzering, het volgen van bepaalde kleuren en een aanduiding van een bepaalde ruimte op de vloer. Maar ook welk gedeelte is aangeweven voor het parkeren van bij voorbeeld de rolstoel en scootmobiel. En wat er vrijgehouden moet worden voor een vluchtweg of intern verkeer.

Digitale displays

Zusterfirma van Sizo, L2L Ledscreens biedt moderne oplossingen, zoals digitale displays. Hiermee kunnen zorginstellingen belangrijke mededelingen, wachttijden en andere relevante informatie op een efficiënte en aantrekkelijke wijze presenteren aan patiënten en bezoekers.

Gevelaanduidingen en lichtlijnen

Door middel van duidelijke letter of logo’s aan de gevel wordt duidelijk waar de instelling zich bevindt. Al dan niet gekleurde lichtlijnen aan de gevelrand op boven de entree versterken het beeld.

Terrein signage

Met behulp van aluminium totems, borden en andere vormen van bewegwijzering is de routing van het buitenterrein overzichtelijk te maken. Waar parkeren bezoekers, personeel of minder validen. Wat is de aanrijroute voor een ambulance of leveranciers.

Parkeergarage signing

Fleur je sombere parkeergarage op met kleurige vrolijke graphics op het beton. Creëer duidelijke punten van herkenning zodat bezoekers hun auto altijd terugvinden en maak op professionele wijze duidelijk waar de uitgangen zich bevinden.

Healing Environments, een specialisatie van de Sizo Group

Een “healing environment” verwijst naar een zorgvuldig ontworpen fysieke en emotionele omgeving die bijdraagt aan het welzijn en herstel van patiënten. Voor zieke kinderen houdt dit in dat de omgeving is aangepast om een gevoel van comfort, veiligheid en rust te bevorderen. Dit omvat elementen zoals een kleurrijke, vriendelijke en op natuur gebaseerde inrichting, natuurlijke verlichting, speelse afleidingen, en ruimtes die zowel medische behandeling als emotionele steun faciliteren. Een healing environment creëert een rustgevende en geruststellende sfeer voor zieke kinderen en kan de stress van een ziekenhuiservaring verminderen, de genezing versnellen en een positieve invloed hebben op hun algemene welzijn en gemoedstoestand.

Deze omgeving kan angst verminderen, stress verminderen en het herstel bevorderen door een gevoel van verbondenheid met de natuur te creëren. Het kan ook creativiteit, positieve emoties en een gevoel van normaliteit bij zieke kinderen stimuleren, wat essentieel is voor hun fysieke en emotionele genezingsproces.

Ook voor kwetsbare ouderen en dementerenden kan een healing environment positief bijdragen aan het welbevinden en verminderd onrust en stress.

Binnen- en buiten signage...
van A tot Z

Meer weten? Neem contact op met het team van SIZO en wellicht zien we elkaar snel in onze showroom.

Sizo een betrouwbare signpartner voor de zorg

Er zijn veel sign bedrijven in Nederland en het kiezen van de juiste is niet altijd eenvoudig. Zeker in de zorg is het belangrijk dat afspraken helder zijn en nagekomen worden.

Sizo is een Rotterdams bedrijf met de mentaliteit, “Je zegt wat je doet en doet wat je zegt”. Het nakomen van afspraken is voor ons vanzelfsprekend en wij kunnen dat waarmaken doordat wij het gehele proces in eigen hand hebben. Van studio en atelier tot productie en montage op locatie. Sizo voert alles uit met eigen, ervaren personeel. Wij werken per definitie niet met inleenkrachten.

Zo weten wij wie er bij jou over de vloer komt en kunnen we instaan voor de kwaliteit en professionele uitvoering. Ons personeel, dat soms al tientallen jaren bij ons werkzaam is, is onze belangrijkste kapitaal. Onze mensen zijn allemaal de Nederlandse taal machtig, weten hoe ze zich moeten gedragen in een organisatie die in bedrijf is en zijn altijd netjes gekleed in een Sizo-uniform.

Aangepaste bewegwijzering voor zorginstellingen verbetert de patiëntervaring, verhoogt de efficiëntie van het personeel en zorgt voor een professionele uitstraling. Het helpt ook bij het voldoen aan regelgeving en het creëren van een gastvrije omgeving.
In veel gevallen is het ontwerp al gemaakt door een binnenhuisarchitect of kunstenaar en converteert de studio van Sizo dit naar de materialen en afmetingen en files die geschikt zijn voor onze productie. Maar indien gewenst werken onze creatieven graag met je mee om samen tot een mooi ontwerp te komen wanneer er nog geen materiaal is.
Onze bewegwijzeringssystemen zijn ontworpen om duidelijke richtlijnen te bieden, waardoor patiënten en bezoekers gemakkelijk de juiste afdelingen en kamers kunnen vinden, wat de kans op verwarring vermindert en de patiëntveiligheid vergroot.
Signage kan worden ontworpen met kleurrijke en speelse elementen om een kindvriendelijke sfeer te creëren. Het kan helpen bij het navigeren en zorgen voor een gastvrije en geruststellende omgeving voor kinderen.
Signage in de zorg kan strategisch worden geplaatst om belangrijke informatie op een duidelijke en gemakkelijk te begrijpen manier te communiceren. Dit kan onder meer evacuatieplannen, handhygiëne-instructies en richtlijnen voor het dragen van persoonlijke beschermingsmiddelen omvatten.
Creatieve signage kan worden ingezet door kunstwerken, inspirerende citaten, of foto’s van personeel en patiënten te integreren. Dit kan een gevoel van gemeenschap en optimisme creëren.
Het ontwerpen van signage voor zorg en kinderopvang vereist aandacht voor toegankelijkheid, veiligheid en hygiënevoorschriften. Dit omvat onder andere het naleven van de ADA-richtlijnen voor toegankelijkheid en het gebruik van gemakkelijk te reinigen materialen die voldoen aan gezondheids- en veiligheidsnormen.

Het inspiratie-center voor digitale en conventionele signage

Kom vrijblijvend langs en laat je inspireren door de nieuwste materialen, producten en technieken voor statische en dynamische visuele communicatie.

Vrijblijvend advies over effectieve signing

Wij staan voor je klaar

Roffa Reefs

Wij hebben recent een kleurrijke bestickering verzorgd voor Roffa Reefs, een innovatieve startup in Rotterdam die zich inzet voor duurzame aquacultuur van mariene organismen.

Wand beplakken Feyenoord

Voor Feyenoord hebben we de wand op hun locatie Varkenoord voorzien van full color folie.

CityKids

Sizo ontwerpt en realiseert een “healing environment” voor Medisch Kindzorg Instelling CityKids.​

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Hartelijk dank!

Uw offerte aanvraag is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Hartelijk dank!

Uw bericht is in goede orde ontvangen.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bel mij terug!
Justin belt u zo snel mogelijk terug.

Je gaat nu naar de website van ons zusterbedrijf L2L Ledscreens

Bel mij terug!
We bellen u zo snel mogelijk terug.